Павлик, Кончаловський, Петросян і інші знамениті чоловіки, які одружилися на молоденьких красунях

Ці знамениті пари доводять, що у любові немає віку.

Існує думка, що, чим більше різниця у віці між подружжям, тим більша ймовірність розлучення. Однак ці знамениті пари доводять зворотне.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Віктор Павлик став батьком в четвертий раз
Віктор Павлик та Катерина Репяхова з новонародженим сином

У травні минулого року український артист Віктор Павлик одружився в четвертий раз. Його обраницею стала молодша на 27 років Катерина Репяхова, яка працювала концертним директором Павлика. Вже через рік у подружжя народився первісток. Хлопчика назвали Михайлом.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Відомий режисер Андрій Кончаловський має за спиною 5 шлюбів і семеро дітей. Свою останню любов – Юлію Висоцьку чоловік зустрів, коли йому було вже за 50, а Висоцька була зовсім юною дівчиною, молодшою за режисера на 36 років. Дружина народила йому двох дітей: дочка Марія з’явилася, коли Андрію було 62 роки, а в 66 років він став батьком молодшого сина Петі.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною
Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною

Різниця у віці у цієї пари – 44 роки. Петросян годиться Брухуновой навіть не в батьки, а в дідуся. Однак це не завадило їм оформити офіційно стосунки і навіть народити спадкоємця.

Олександр Цекало та Дарина Ервін

Олександр Цекало та Дарина Ервін
Олександр Цекало та Дарина Ервін

Шоумен Олександр Цекало не так давно таємно одружився на російсько-казахському моделі Дарині Ервін, яка на 30 років молодша за Олександра. Цікаво, що батько Дарини молодший за неї обранця на 7 років.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.