Співачка Надя Дорофєєва розсекретила свою вагу і розмір одягу

Співачка Надя Дорофєєва - одна з найбільш мініатюрних на сцені. Худенька, стройненькая, але довгонога.

Прихильницям і шанувальникам дуже цікаві параметри зірки. А дружина Володимира Дантеса – взагалі без комплексів. Тому на вирішила розповісти, яку цифру бачить на вагах.

Відповідаючи на питання своїх фоловерів в розділі “Історії ” в Інстаграм, Дорофєєва зізналася, що важить 48 кілограмів при зрості 168,5 см. Також знаменитість розповіла, що обсяг її бюста – 83 см, талії – 63 см, а стегон – 94см .

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес полетіли в Туреччину
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес полетіли в Туреччину

Також дружина Володимира Дантеса зізналася – у неї в житті є кілька особливостей. Наприклад, вона багато їсть. Але завдяки гарному метаболізму і регулярних фізичних навантажень їй вдається підтримувати себе в хорошій формі. Вона не схильна до повноти і завжди радує шанувальників своєю бездоганною талією.

По-друге, Наді Дорофєєвої дуже складно ковтати таблетки. Тому кожен раз для неї – це новий стрес.

По-третє, артистка взагалі не дивиться фільми жахів – вона боїться.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Відзначимо, українська артистка Надя Дорофєєва прославилася в складі групи “Время и Стекло “, яка існувала десять років. Серед їх найбільш популярних пісень – “Так випала карта “, “505 “, “Ім’я улюблене моє “, “Останній танець “, “Срібло ” та інші. Однак група розпалася рік тому, після чого Надя Дорофєєва почала сольну кар’єру в 2020 році.

Вона випустила перший сольний трек “Gorit “: за кілька днів новий хіт набрав мільйони переглядів на YouTube.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.