Продюсер “Танців з зірками ” розповів про взаємини з Тіною Кароль після того, як вона пішла з “плюсів”

Не так давно стало відомо, що Тіна Кароль більше не буде вести шоу "Танці з зірками".

Українська співачка Тіна Кароль багато років була ведучою шоу “Танці з зірками”. Тому, новина про те, що в новому сезоні танцювального проекту артистки не буде, публіку дуже засмутила. Глядачі вважають, що без Тіни шоу “Танці з зірками” буде вже не тим, що було раніше. Публіку цікавить, чи з’явиться Тіна ще на телеканалі “1 + 1” в якості ведучої?

Тіна Кароль
Тіна Кароль довгий час була провідною Танців із зірками

Продюсер шоу “Танці з зірками ” на “1 + 1 ” Володимир Завадюк 8 вересня, відповідаючи на питання фоловерів в Інстаграм-сторіз, заявив, що він ще планує працювати з Тіною Кароль. Заводюк додав, що у нього з артисткою склалися хороші відносини.

“Ми в хороших відносинах з Тіною Кароль та її командою. І обов’язково ще попрацюємо в інших проектах. А в ” Танцях з зірками “в цьому році багато нових облич, яких ви чекали “, – написав Завадюк.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Володимира Завадюк

Варто відзначити, що “Танці з зірками” – це не єдиний проект, від якого відмовилася Тіна Кароль. На фіналі проекту “Голос країни” артистка повідомила, що більше не буде займати крісло тренера. Поп-діва займала тренерське крісло в проекті “Голос країни” цілих 8 дорослих і 3 дитячих сезону, це абсолютний рекорд за всю історію проекту. Більш того, вона цілих 5 разів приводила учасників своєї команди до перемоги.

 

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.