Зрадив зі ста жінками: зірки, які простили зраду і дали другий шанс

Навіть зіркові родини далеко не такі ідеальні, як собі уявляють це їх фанати. Там є і сварки, і зради, і скандали, і розлучення.

“Зірковий шлях ” розповів історії зіркових пар, які пережили зраду і не розпалися. Серед них як закордонні, так і вітчизняні зірки.

Бейонсе і Jay-Z
Бейонсе і Jay-Z

Бейонсе і Jay-Z. Репер Jay-Z розповів, що у важкий для своєї родини період він став втрачати контакт зі своєю дружиною. А що-б якось компенсувати спілкування з жінками, він почав шукати любові і ласки на стороні. Знайшов. Правда, потім зрозумів, що все ж дуже любить свою дружину. Бейонсе просто гуляти чоловікові зраду, а вже незабаром народила від Jay-Z близнюків. Ось така от історія кохання і зради.

Cardi B і Offset
Cardi B і Offset

Cardi B і Offset. Колись зловмисники зламали сторінку всесвітньо відомого репера Offset і злили в мережу подробиці його пікантних відносин з іншими жінками. Дружина пробачила. Однак через рік ситуація повторилася вдруге і Cardi B пішла. Offset так вибачався, що Карди була змушена пробачити гулящого чоловіка і повернулася до нього.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін та Сніжана Бабкіна

Сніжана і Сергій Бабкін. Зрадників чимало і в українському шоу-бізнесі. Наприклад, в цьому році Сергій Бабкін зізнався, що кілька років тому зрадив своїй дружині більше ста разів. Це було на гастролях, коли Сергій і Сніжана довго один з одним не бачилися. Тоді контакт почав губитися, і з’явилися зради. Коли снежана про це дізналася, зібрала речі і пішла. Але Сергій щиро розкаявся, попросив прощення і пішов. Тепер їхня сім’я – одна з найміцніших. І справжній приклад для наслідування.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.