Ані Лорак затужила по рідній країні і звернулася до українців: “Ми пов’язані невидимою ниткою”

Ані Лорак уже багато років живе і працює в Росії. Співачка не приховує, що скучила за рідною країною.

Українська співачка Ані Лорак приїхала в Росію ще в 2014 році. З того часу вона не дала жодного сольного концерту в рідній країні. Тільки через 7 років, в серпні поточного року, артистка приїхала в Україну з виступом.

Ані Лорак дала 2 концерти в Одесі. Концерт пройшов спокійно, без провокацій. Одесити радісно зустріли співачку. Співачка співала свої головні хіти, серед яких була парочка пісень українською мовою.

Ані Лорак в золотій сукні на концерті в Одесі
Ані Лорак на концерті в Одесі

8 вересня Ані Лорак опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео з виступу в Одесі. Співачка зазначила, що цей концерт вдався на славу і він надовго залишиться в її пам’яті. Також Ані Лорак подякувала всім шанувальників, які приїхали на її концерт з різних куточків України.

“Бувають такі дивовижні зустрічі, які назавжди залишають слід у пам’яті. Такими були наші концерти в Одесі. Ви прилетіли з різних куточків України, щоб оточити мене своєю теплотою і любов’ю, подарувавши незабутні емоції. Ми пов’язані невидимою ниткою під назвою музика. Я щаслива жити і творити з вами в один час, мої особливі і нескінченно улюблені глядачі. До нових зустрічей “, – звернулася до шанувальників співачка.

Шанувальники співачки написали багато теплих слів в коментарях і відзначили, що чекають співачку в Україні з концертами.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.