Катерина Репяхова зробила з Віктора Павлика ідеального чоловіка і батька: “Розподілили обов’язки”

Віктор Павлик та його молода дружина Катерина Репяхова вже 3 місяці, як батьки. Катя зізнається, не очікувала, що чоловік буде настільки допомагати.

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павлика. Різниця у віці у них становить 28 років, але подружжя це не бентежить. Катерина з дитинства була фанаткою Павлика і навіть стала його концертним директором. Незабаром робочі відносини переросли в романтичні. У травні 2020 року ці фірми офіційно уклали шлюб, але саме весілля довелося перенести через карантин.

У червні поточного року Віктор Павлик та Катерина Репяхова стали батьками. У подружжя народився хлопчик, якого назвали Михайлом.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

У перші дні після народження малюка дружина Віктора Павлика зізнавалася, що їй дуже важко справлятися з дитиною. Однак нещодавно дівчина опублікувала в своєму Інстаграм-блозі пост, в якому розповіла, що вона повністю адаптувалася до ролі матері, а також їй неймовірно допомагає чоловік.

“Скоро три місяці, як ми батьки. Політ нормальний. Ми повністю адаптувалися У нашій родині чітко розподілені обов’язки. Наприклад, Віктор Франкович купає Мішу і піклуватися про те, щоб мама Михайлика не була голодна, їздить за різними покупками, грає з Мішею, коли мамі потрібен відпочинок або потрібно попрацювати “, – поділилася Репяхова.

Також Катерина повідомила, що незважаючи на те, що для Павлика це вже 4-й дитина, але для нього зараз все вперше.

“Насправді, чоловік велика підтримка. Я навіть не очікувала, що він буде настільки мені допомагати. Хоч за фактом у чоловіка: Миша – 4 дитина, але проживає він все вперше. “, – резюмувала дружина Павлика

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.