Лідія Таран вперше після розставання з Доманським заговорила про коханого чоловіка: “Нікуди не втече “

Відома телеведуча Лідія Таран висловилася про нові стосунки.

Ведуча “ТСН” Лідія Таран за свої 43 роки ніколи не виходила заміж. Довгий час її називали “дружиною Доманського”, але офіційно за батьком своєї єдиної доньки вона не виходила заміж. З Андрієм Доманським Лідія Таран прожила 5 років в цивільному шлюбі. Їхні стосунки почалися дуже бурхливо, але так само бурхливо і несподівано закінчилися. Доманський кинув Таран і дочку заради іншої жінки.

Андрій Доманський та Лідія Таран з Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з Василиною: архівне фото

Після розставання з Андрієм Доманським, Лідія Таран так і не зуміла побудувати відносини з іншим чоловіком. Шанувальники телеведучої цікавляться, чи є у неї коханий чоловік.

Нещодавно журналістка влаштувала в своєму Інстаграм-блозі традиційну рубрику “Питання-відповідь” і відповіла на найцікавіші запитання від підписників. Так, один з підписників поцікавився особистим життям телеведучої.

“У вас є улюблений чоловік”, – поставили запитання підписники.

“У цю секунду немає, але будемо шукати. Нікуди він від мене не втече “, – з гумором відповіла телеведуча.

Скріншот Інстаграм-сторіз Лідії Таран
Скріншот Інстаграм-сторіз Лідії Таран

Нагадаємо, Лідія Таран виховує 13-річну дочку від Андрія Доманського Василину. Нещодавно телеведуча зізналася, що не дивлячись на зраду колишнього цивільного чоловіка, вона не перешкоджає йому спілкуватися з дочкою.

До слова, 13-річна Василина дуже схожа на свого батька.

Лідія Таран з донькою
Лідія Таран з донькою
spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.