“Я лежав у блаженстві”: Юрій Горбунов розповів про враження після того, як побував на пологах у дружини

Юрій Горбунов став батьком вдруге в 51 рік. Цього літа Катерина Осадча подарувала йому другого сина, якому дали ім'я Данило.

Шоумен Юрій Горбунов неймовірно радий, що він став батьком вдруге. І навіть цифра в 51 рік його абсолютно не лякає – чоловік упевнений, що відчуває себе бадьоро і молодо, і точно знає, що у них з Катею ще будуть діти.

У той же час Горбунов стверджує – до батьківства і безпосередньо народженню дітей потрібно підходити дуже усвідомлено – щоб не було потім чвар і конфліктів в сім’ї.

Ще одне переконання Юрія – кожен чоловік неодмінно повинен хоча б раз побувати на пологах зі своєю дружиною, щоб побачити, через що доводиться проходити його коханій жінці, щоб виносити і народити спадкоємця.

Сам Юрій Горбунов не шкодує, що і при народженні старшого сина Івана, і при народженні молодшого сина Данила був присутній на пологах.

“Синочок міцно спав у мене на руках 40 хвилин. До речі, так само як і Іван, коли народився, і теж рівно 40 хвилин. Я лежав у блаженстві, боявся зробити зайві рухи “,

– розповів Юрій Горбунов, як пише “24 канал “.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

“Я взагалі вважаю, що діти повинні з’являтися на світло, тоді коли батьки готові. Тому що тоді у мами з татом є більше свідомості і внутрішньої дисципліни. Всіх чоловіків обов’язково потрібно відправляти на пологи, щоб вони брали в цьому участь і бачили, як їх дитина з’являється на світ і через що проходять дружини, щоб ця дитина народилася “, – ділиться телеведучий проекту ” Голос країни “і ” Танці з зірками “.

Горбунов став батьком вдруге
Горбунов став батьком вдруге
Горбунов став батьком вдруге
Горбунов став батьком вдруге
Юрій Горбунов з новонародженим сином
Юрій Горбунов з новонародженим сином

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.