Сивий і з бородою: шанувальники не впізнали Мітяя з “Сватів”

Всі шанувальники телесеріалу Свати точно пам'ятають актора, який виконував роль кума головного героя Івана Будько. Звали його Митяй Буханкін.

Незважаючи на те, що роль у нього була не сама позитивна, його легкість, харизму і простоту полюбила вся країна. Акторові дісталася позиція знатного кума-алкоголіка, який постійно вплутуватися в якісь неприємності обманював. Життя своїм Сватів він псував знатно, то вплутуючись їх в різні розбірки, то придумуючи їм якісь проблеми. Однак без нього серіал був би не такий цікавий і веселий.

Зараз Мітяя (Миколи Добриніна) не так часто бачать на публіці

Однак він дуже сильно змінився. Уже з’явилася сивина, яка надає такому чоловікові статусності і харизми. Нещодавно в мережі показали фото Миколи Добриніна – він відростив собі ще й бороду, а також трохи поправився, плечі стали ширше.

На даний момент Миколі Добриніна 58 років. Станом на 2021 рік актор він продовжує акторську діяльність в кіно. За участю Миколи Миколайовича на екрани вийшов фільм “Пункт пропуску “, заснований на реальних подіях.

Добринін одружений. У нього були дещо не дуже вдалих шлюбів. Однак в 1998 році особисте життя світла Миколи Добриніна з Катериною Коміссарова. Вона стала третьою дружиною актора. А до цього була його відданою фанаткою. З 2002 року у них сім’я, а в 2008 році у них народилася дочка Ніна.

Поки невідомо, чи буде Митяй (Микола Добринін) в сьомому сезоні телесеріалу “Свати “, який ось-ось має вийти на екрани. Але ходили чутки, нібито йому набридло амплуа вічного алкоголіка, і він вирішив відмовитися. Однак офіційного підтвердження ця інформація не отримала.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.