Дарина Квіткова показала головного чоловіка свого життя: сьогодні йому два місяці

Здавалося б, тільки недавно дружина холостяка Микити Добриніна Даша Квіткова ходила з величезним животом, а вже сьогодні вона мама хлопчика, який росте не по днях, а по годинах.

Блогерша і популярна особистість показує в своєму профілі Instagram свого сина Льва Микитовича практично кожен день. Вона, на відміну від багатьох інших зірок, не приховувала обличчя дитини, і як тільки народила, так відразу і показала, яким солодким і неймовірно красивим вийшов малюк.

Слід зазначити, що разом з нею домашніми справами займається і Микита Добринін. Він регулярно гуляє з сином, проводить багато часу вдома, намагається не затримуватися на зйомках. А все заради того, щоб не втратити ні хвилини дорогоцінного часу дорослішання своєї дитини.

Молоді батьки оком не встигли моргнути, як їх дитині вже два місяці. Даша показала, яким вже дорослим став їх з Микитою Добриніним синочок.

“Сьогодні 2 місяці нашому самому чудовому, характерному і краще людині. Неймовірне щастя бути його батьками, він відкриває найпотаємніші кімнатки нашої душі і вчить заново жити. Я точно знаю, що найсолодші щічки дісталися мені. Ps спасибі, що проживаєте кожен день з нами”,

– зворушливо написала Квіткова в своєму Інстаграм-профілі.

Хоча материнство і не було таким ідеальним. Дарина раніше зізнавалася, що у неї, як і у всіх матерів, є безсонні ночі і сльози. Однак вона розуміє, що це лише післяпологовий криза, який обов’язково пройде. Тим більше, її коханий і люблячий чоловік постійно поруч, і не дає своїй коханій дружині засмучуватися.

За парою Даші Квіткова та Микити Добриніна з захопленням і любов’ю стежать мільйони шанувальників в Інстаграм.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.