Відпустка за шалені гроші: Микита Добринін розповів, скільки заплатить за сімейну поїздку в Туреччину

Блогери Микита Добринін і Дарина Квіткова - одна з найкрасивіших пар в українському шоу бізнесі. Вони недавно стали батьками.

Цікаво, що показуючи своє життя, вони не раз акцентували увагу на тому, що живуть не бідно. Наприклад, недавно вони переїхали до власної квартири. А ще Микита подарував дружині Мерседес за більш ніж два мільйони гривень. З огляду на такі достатки, не дивно, що і на власному відпустці сімейства не буде економити.

Популярна подружжя блогерів – Микита Добринін і Даша Квіткова разом з маленьким сином Левом зовсім скоро полетять на відпочинок до Туреччини

Микита Добринін
Микита Добринін

Микиту Добриніна буквально атакували запитаннями, скільки ж буде коштувати його прийдешній відпустку. Чоловік розсекретив, планує витратити на нього близько 225 тисяч гривень.

Відзначимо, що після того, як їхній первісток Лев народився, сімейство ще не відпочивало за кордоном. Зараз хлопчику виповнилося два місяці, і пара вже планує відпочинок за кордоном. Тим більше, зараз в Україні осінні холоди, а їм би хотілося ще насолодитися теплом.

Микита зазначив, що він і дружина давно мріяли про це відпочинок і нарешті можуть дозволити собі його. Підбираючи готель, вони враховували, щоб апартаменти і умови були комфортними як для дорослих, так і для маленьких членів зіркового сімейства.

Микита Добринін з новонародженим сином
Микита Добринін з новонародженим сином

“Так, друзі, сума саме така. Ми не помилилися і навіть не переплатили. Ми просто вибрали для себе кращий готель, про який вже давно мріяли, де буде ідеально відпочивати з маленькою дитиною “, – розповів чоловік Даші Квіткова Микита Добринін для своїх фоловерів в соціальній мережі Інстаграм.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.