Кароль кинула Балана під парканом: молдавський співак влаштував незвичну фотосесію

Як відомо, Тіна Кароль та Дан Балан на даний момент не разом. Або разом, але дуже вміло приховують свої відносини від ЗМІ та фан-клубів.

Дан Балан зрідка робить в соціальних мережах публікації, зовсім ніяк не згадуючи про те бурхливому публічному романі, який ще пару місяців назад напружено обговорювали мало не в усіх виданнях країни.

Дан Балан опублікував фото “під парканом “

На новому знімку молдавський співак сів на землю, а ззаду видно старенький дерев’яний паркан. Фоловерів не упустили можливість пожартувати, що це Тіна Кароль кинула свого коханого “під парканом “.

“А чи можна пізнати світ, не виходячи за двері? “, – написав екс-тренер проекту “Голос країни “.

Багато хто помітив, що на даній фотографії Балан виглядав неважливо. Не дуже насичений і здоровий вигляд обличчя, а також скуйовджене волосся натякнули шанувальникам на те, що співак, можливо, погано спить і погано харчується.

Напружений графік викликаний безліччю концертів, які співак дає незважаючи на карантин. А ще він готується до виходу нової пісні, яку чекають не тільки його віддані фанати з рідної Молдови, а й вже велика українська аудиторія.

Тому, можливо, скоро артист дасть сольний концерт у Києві. Буде ще один привід завітати до Тіночка.

Тим часом Тіна Кароль також ніяк не коментує можливі чутки про роман з Баланом. Чи не пише йому коментарі під фотографіями і навіть Лайки залишає не під усіма знімками. Схоже, вони дійсно припинили спілкування один з одним. А як ви вважаєте, в чому криється правда?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.