Гумористка Олена Воробей зізналася, що стала бабусею

Гумористка Олені Воробей всього 54 роки. Вона виглядає молодий, бадьорою і дуже радісною, хоча з'ясувалося, що в свої молоді роки Олена стала бабусею.

Про це сама Олена розповіла в своєму Інстаграм-профілі.

Олена Воробей
Олена Воробей

“Друзі, а адже я стала бабусею! Ось якими довгими були гастролі по нашим югам. Дорогі мої рідні, Настенька і Сашенька. Вітаю) Чекаємо вас, наших улюблених дівчаток будинку, а я за коляскою в магаз) Де є хороший вибір і що нині в перевагах? Бабуся російського гумору стала бабусею чарівної внучки – нормальний заголовок для “жовтяниці “? Хоча ні! Краще так: БАБУСЯ рОСІЙСЬКОГО гУМОРУ сТАЛА ДІДУСЕМ “, – розповіла Олена Воробей.

Дитина народилася в сім’ї у молодшої сестри Олени Воробей, Наталії Яківни. Племінниця Олени Воробей, Анастасія, стала мамою.

А самої Олени Воробей є дочка Софія Лебенбаум. Їй в цьому році виповнилося 18 років

Вона поки мати не поспішає робити бабусею.

У коментарях прихильники буквально зірвалися на схвальні коментарі, і залишили Олені побажання здоров’я і сил для внучки.

Відзначимо, в 2021 році багато зірок стали батьками. Наприклад, народила Катерина Осадча, телеведуча програми “Світське життя “. Також мамою стала Даша Квіткова, дружина Микити Добриніна.

Поповнення сталося в сім’ї у Юліанни Караулова, також мамою первістка стала дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.