“Справжнє щастя”: красуня Камалія в шикарному вишитому платті показала фото з чоловіком

Камалія, вона ж Наталя Захур - приклад не тільки успішної жінки, але і зразковою подружжя, мами, доньки.

У своєму блозі в соціальній мережі Instagram вона часто демонструє різні аспекти свого життя – і досягнення двійнят Арабелли і Мірабелла, і плани на життя з чоловіком Захуром, і відпустку та інше. Ті, хто хоча б трохи стежить за життям співачки, без сумніву зможуть сказати, що вона щаслива.

Незважаючи на те, що Камалія завжди посміхається і виглядає як лялечка після салону краси, жінка дуже серйозно ставиться до сімейних цінностей, знаходить час на виховання дітей, а ще – займається улюбленим видом спорту – кінної виїздки.

Словом, за її блогом дуже вже цікаво дивитися, черпаючи важливі знання про організацію сімейного життя.

Не так давно Камалія показала щасливе фото зі своїм чоловіком. Там красуня-модель позує в яскравому жовтому вишитому платті в підлогу. На її голові стильна зачіска – великі локони, акуратно укладене на плечі. Модель воліє вишуканий макіяж, який би підкреслював її жіночність і приємні риси обличчя.

Поряд з нею стоїть її чоловік Захур. На ньому біла сорочка, сині штани і картатий піджак – типовий серйозний діловий вигляд важливого бізнесмена і мецената. В описі Камалія торкнулася дуже важливу тему, і нагадала багатьом про важливість почуттів.

“Я захоплююся талановитими людьми! А коли талановиті люди роблять вас красивіше – це ж справжнє щастя! @ Ukrmoda.ua величезне спасибі за щастя “, – написала співачка Камалія.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Камалія зі своєю сім’єю була на відпочинку. Однак до першого вересня родина повернулася, щоб Арабелла і Мірабелла змогли своєчасно піти в школу. Навчаються вони в Києві в школі з ухилом на британські цінності. Після цього навчального закладу дівчинки зможуть без проблем вступити до Оксфорду чи інші престижні світові ВНЗ.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.