Чи робила Софія Ротару пластичні операції?

Багаті зірки роблять все, щоб залишатися найпривабливішими до останнього.

Гроші – це те, що може зупинити навіть старість, адже шляхом пластичних операцій на восьмому десятку можна виглядати удвічі молодше.

Софія Михайлівна Ротару – сімдесяти чотирьох річна співачка, яка зрівняється з молодою моделлю і дасть фору будь-хто. У свої роки вона одягається стильно, модно і сучасно, часто віддаючи перевагу спортивному стилю.

Нехай фігура Ротару і не ідеальна, тому вона носить на концертах час від часу мішкуваті наряди, виглядає артистка дуже стрункою і доглянутою. А на фотографіях крупним планом на її обличчі практично не видно зморшок.
Звичайно ж, Національна легенда України не визнається, що робила пластичні операції.

Софія Ротару
Софія Ротару
Софія Ротару
Софія Ротару
Софія Ротару
Софія Ротару
Софія Ротару
Софія Ротару

Та й на обличчі слідів від роботи хірургів взагалі не видно. Це може говорити тільки про одне – або пластичні майстра спрацювали професійно, або Софія Михайлівна знайшла якийсь еліксир молодості і п’є його вранці.

Так чи інакше, якщо поглянути на фотографії Софії Михайлівни Ротару з її двадцятирічної онукою Сонею, ніякої особливої різниці між ними немає – обидві стрункі і молоді красуні.

Софія Ротару і її внучка Соня
Софія Ротару і її внучка Соня

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.