Дружина Холостяка Добриніна потрапила з немовлям в ДТП: подробиці

Дружина Микити Добриніна Даша Квіткова зачепила чужу машину.

За життям героїв романтичного шоу “Холостяк” Микитою Добриніним і Дашою Квіткова спостерігають мільйони людей в соціальних мережах. У своїх Інстаграм-блогах подружжя не тільки публікують свіжі фото, а й показують моменти з життя та розповідають про особисте.

Так, 14 вересня Даша Квіткова записала в своєму Інстаграм-блозі відео, в якому розповіла про неприємності, яка трапилася з нею на дорозі. За словами дівчини, вона разом зі своїм 2-місячним сином їхали в поліклініку. Дитина дуже вередувала і дівчина випадково зачепила дзеркалом машини інший автомобіль.

“У дитини сьогодні не було настрою їхати в автокріслі. Він постійно вередував. Я навіть зупинялася два рази, думала, що він голодний і хотіла його нагодувати. За підсумком, коли мені залишалося буквально дві хвилини до місця призначення, я їхала по вузькій вулиці, трошки не розрахувала і своїм дзеркалом зачепила машину “, – розповіла Даша.

Скріншот Інстаграм-сторіз Даші Квіткова

За словами дружини Добриніна, володів автомобіля, якого вона зачепила, побачивши малюка, що плаче в машині сказав, що не має до неї претензій.

Однак дівчина зізнається, вона сильно перелякалася і розридалася прям на місці ДТП.

Нагадаємо, Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками в липні цього року. У них народився довгоочікуваний хлопчик, якого назвали гордим ім’ям Лев.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.