Головний вусань країни Павло Зібров показав як живе: розкішний маєток

Павло Зібров ніколи раніше не пускав журналістів в свою обитель, проте зараз вирішив відкрити завісу і показати дорозі маєток.

Як виявилося, Зібров живе в елітному селищі під Києвом. Купив особняк музикант багато років назад. У нього не тільки великий будинок, а ще й солідна прибудинкова територія. На ній розташовані всі “примхи ” музиканта – власна банька, куди він нерідко запрошує друзів, звичайно ж, басейн, фонтан і своє озеро. Загалом, все, що потрібно для того, щоб бути поруч з природою.

Як виглядає будинок Зіброва - лазня
Як виглядає будинок Зіброва – лазня
Як виглядає будинок Зіброва - озеро
Як виглядає будинок Зіброва – озеро
Як виглядає будинок Зіброва - басейн у дворі
Як виглядає будинок Зіброва – басейн у дворі

Як виглядає будинок Зіброва

Як виглядає будинок Зіброва
Як виглядає будинок Зіброва

Його особняк – двоповерховий. Тільки дивлячись на фасад можна зрозуміти, що чоловік витратив на ремонт шалені гроші. Та й на утримання такого палацу йде чимало.

Алея гортензій – ще одна гордість господаря. Зібров каже, що особисто з дружиною за ними доглядає.

Як виглядає будинок Зіброва
Як виглядає будинок Зіброва

“У нас є кущі від Білоножко, Таї Повалій, Алли Кудлай, Юрія Рибчинського, Петра Маги. Марина відповідає за ці кущі. Де троянди у нас, ми називаємо Швейцарією “, – розповів Павло Зібров в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях “.

Також на території палацу Зіброва є свердловина, звідки подається вода в будинок. А значить послугами центрального водопостачання сімейство не користується.

Також у Павла є город. Якщо для багатьох город – це зайва робота, то для Павла – можливість відпочити, розслабитися, таке своєрідне місце сили, куди він ні за яких обставин не пускає. Там вирощує огірки, кабачки, малину, виноград, агрус, смородину, лохину.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.