Молодість за будь-які гроші: топ старих за віком, але молодих зовні – Пугачова, Ротару, Долина (відео)

Багаті зірки роблять все, щоб залишатися найпривабливішими до останнього.

Гроші – це те, що може зупинити навіть старість, адже шляхом пластичних операцій на восьмому десятку можна виглядати удвічі молодше. У цьому відео ми розкриємо секрети трьох топових літніх, але молодих і красивих артисток нашого часу.

Софія Михайлівна Ротару – сімдесяти чотирьох річна співачка, яка зрівняється з молодою моделлю і дасть фору будь-хто. У свої роки вона одягається стильно, модно і сучасно, часто віддаючи перевагу спортивному стилю.

Нехай фігура Ротару і не ідеальна, тому вона носить на концертах час від часу мішкуваті наряди, виглядає артистка дуже стрункою і доглянутою. А на фотографіях крупним планом на її обличчі практично не видно зморшок.
Звичайно ж, Національна легенда України не визнається, що робила пластичні операції. Та й на обличчі слідів від роботи хірургів взагалі не видно. Це може говорити тільки про одне – або пластичні майстра спрацювали професійно, або Софія Михайлівна знайшла якийсь еліксир молодості і п’є його вранці.

Так чи інакше, якщо поглянути на фотографії Софії Михайлівни Ротару з її двадцятирічної онукою Сонею, ніякої особливої різниці між ними немає – обидві стрункі і молоді красуні.

Алла Пугачова і Максим Галкін на прем'єрі серіалу Вертинський
Алла Пугачова і Максим Галкін на прем’єрі серіалу Вертинський

Головний конкурент Ротару – це Алла Борисівна Пугачова. Незважаючи на те, що Примадонна на два роки молодший за свою колеги, з фігурою все ж були проблеми. За часів бурхливих гастролей дев’яностих-нульових, Алла Борисівна була круглолицьої і в тілі, через що часто носила мішкуваті наряди. Однак в 72 все змінилася. Вона відчула прилив сил, молодість, сильно схудла.

Секрет своєї худоби не розкриває, однак по Мережі ходить інформація про більш ніж десятці пластичних операцій, які пережила Аллочка. Вперше Примадонна зважилася на операцію по трансформації зовнішності ще на початку 90-х. Поштовхом для цього стало знайомство співачки, якій тоді було за сорок, з 29-річним початківцям музикантом Сергієм Челобановим. Між Аллою Борисівною і її новим фаворитом спалахнув бурхливий роман і, щоб на тлі молодого обранця виглядати також ефектно, зірка зважилася лягти під ніж хірурга.

Однак навіть якщо дружина Галкіна операцій і зробила незліченна безліч, то вже давно наклала на себе візитами до хірургів після однієї ситуації, яка ледь не коштувала їй життя.

Зараз тоненькі ніжки і підтягнута шкіра обличчя – це секрет здорового харчування, тренажерів і постійної посмішки на обличчі.

Лариса Доліна та Олександр Панайотов
Лариса Доліна та Олександр Панайотов

Лариса Долина – золота жінка. І золота в прямому сенсі цього слова, адже на свою зовнішність вона витратила мільйон доларів.

Виявляється, Лариса Олександрівна витратила на поліпшення своїх зовнішніх даних мільйон доларів, не вдавшись до пластичних операцій і спортивних навантажень. На такі жертви велика артистка пішла заради свого майбутнього грандіозного шоу – концерту. А, можливо, причина – в перервах в особистому житті, про які співачка не поспішає повідомляти.

Оновлена Долина постала перед фанатами навесні 21 року, ніж вразила і змусила розкрити рота від здивування.

Незважаючи на те, що співачці 65 років, зараз вона стала конкурувати навіть з молоденькими зірками, показуючи свою безумовну перевагу.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.