По сусідству з Монатіком і Дорофеєвою: Джамала придбала ділянку в передмісті Києва

Зараз співачка проживає в трикімнатній квартирі в Києві, яку їй подарував держава. Однак співачка має намір переїжджати за місто.

Українська співачка Джамала вже придбала 12 соток землі під будівництво особняка в передмісті Києва, повідомляє програма “Викриття ” на телеканалі LIVE.

Відповідно до виписки з земельного кадастру Джамала придбала ділянку ще рік тому. Журналісти програми “Викриття ” побували в селищі Крюковщина, щоб подивитися, чи почалася вже будівництво на території Джамали. Однак поки що територія не забудовується, немає ні огорожі, ні фундаменту.

Земельна ділянка Джамали
Земельна ділянка Джамали

Цікаво, що в цьому селищі живуть багато українських зірок. Так, особняки в Крюківщині мають співак Дмитро Монатік з сім’єю, танцівниця Олена Шоптенко з чоловіком і сином, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, а трохи далі від них живе співачка і багатодітна мама Анастасія Приходько. Будинки розташовані по сусідству і виконані в одному стилі.

Д
Будинки українських зірок в селищі Крюковщина

Варто відзначити, що зараз Джамала з чоловіком і двома дітьми мешкає в 3-кімнатній квартирі площею 107 кв.м., яку їй подарував держава в 2016 році за перше місце на пісенному конкурсі “Євробачення”.

Д
Будинок, в якому Джамала проживає з чоловіком і дітьми

До слова, після перемоги на Євробаченні 2016 Джамала стала справжньою українською героїнею. У неї виросли гонорари, а також мер Києва Віталій Кличко їй диплом Почесного жителя Києва, а з рук Президента України Петра Порошенка Джамала отримала почесне звання “Народної артистки України “.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.