Алла Мазур втратила матір: телеведуча приховувала це два місяці і зізналася в День народження

Телеведуча Алла Мазур - головний журналіст країни, який розповідає про події тижня з найголовнішого і найулюбленішого телеканалу 1 + 1.

Мазур вийшла в ефір цієї програми попередня 1 січня 1997 року і з тих пір є символом Телевізійної служби новин (ТСН). 16 вересня 2021 року Алла святкує свій День народження. В честь цього вона встала рано вранці і прийшла на інтерв’ю до своїх колег на програму “Сніданок з 1 + 1 “.

Алла Мазур в студії "Сніданку з 1 + 1"
Алла Мазур в студії “Сніданку з 1 + 1”

Однак не обійшлося в такий прекрасний і світлий день без негативних новин – Алла розповіла, що два місяці тому вона втратила найдорожчу людину – маму. Однак зраджувати розголосу цієї події вона не хотіла.

“Це мій перший день народження без мами. Моя мама пішла на небо два місяці тому. І, знаєте, я нічого не писала в соціальних мережах, тому що, напевно, я не могла впустити в себе цю думку. Мені весь час здається, що десь поїхала в санаторій і скоро повернеться “, – розповідає Алла Мазур.

Вона каже – досі відчуває, що її мама поруч з нею.

“Я відчуваю її присутність, кажу з нею, раджуся. Намагаюся, щоб у нашій родині все було добре, тому що вона весь час про це переживала “, – говорить телеведуча каналу 1 + 1.

І показує журналістам фотографію з дитинства, де Алла з татом і мамою. Раніше даний знімок вона нікому не показувала.

Алла Мазур розповіла про втрату матері і показала її фото часів молодості
Алла Мазур розповіла про втрату матері і показала її фото часів молодості
Алла Мазур розповіла про втрату матері і показала її фото часів молодості
Алла Мазур розповіла про втрату матері і показала її фото часів молодості

Нагадаємо, рівно рік тому Алла Мазур повідомила, що вона поборола онкологію. З тих пір вона радить всім своїм шанувальникам регулярно перевірятися в лікарні, так як на етапі ранньої діагностики збільшуються шанси вилікувати хворобу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.