Боїться сідати за кермо, було два коханця відразу, забуває слова пісень: топ нових фактів про Тіну Кароль

Нещодавно найпопулярніша українська співачка дала маленьке, але дуже змістовне інтерв'ю, в якому вона розкрила деякі цікаві факти про себе.

Так, Кароль розповіла, що їй колись доводилося спізнюватися на літак через те, що вона загубилася в дьюті-фрі. А ще співачка боїться водити машину після сумного досвіду. Правда, що саме це був за досвід зірка не розповідає. Знає лише одне – зараз їй потрібно довчитися і сісти за кермо.

На питання крутила чи зірка роман відразу з двома чоловіками Тіна відповіла так: “А якщо вони подивляться? “. А потім уточнила, що такий досвід в її житті насправді був.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Крім того, улюблениця мільйонної публіки поділилася, що на парковці часто плутає свою машину і сідає в чужу. Тільки уявіть здивування людини, до якого в машину раптово села зірка такого рівня.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Незважаючи на те, що Тіна Кароль на сцені вже більше п’ятнадцяти років, вона все одно забуває слова пісні. Так, навіть виконуючи композицію сотні разів, можна заплутатися і щось не так заспівати. І такі курйози бувають навіть у самій Тіни Кароль.

Тіна Кароль розповіла – їздила у відпустку сама. І нічого поганого в цьому не бачить. Просто в такому форматі більше шанс відпочити і “перезавантажитися “.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

“Це досить дивна історія, але дуже необхідна. Спочатку тобі некомфортно. Але круто, коли ти один і без зв’язку. Відразу з’являються зовсім інші думки, згадуються всі страхи “, – пояснила українська знаменитість і екс-ведуча проекту “Танці з зірками “.

А ще співачка зізналася, що іноді грішить в харчуванні – наприклад, після важкого концерту може дозволити собі поїхати в Mcdonald ‘s і скупити все меню.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.