Каменських показала широкі стегна в шкіряних штанах (відео)

Телезірка і співачка Настя Каменських - володарка соковитих і дуже апетитних форм. Дівчина довго худла, однак після втрати батька трохи набрала, тому зараз її колишньої колорит повернувся.

Проте, зірка не припиняє носити короткі шорти і обтягуючі лосини, тому що її зайві кг швидше додають соковитості і шарму, ніж псують зовнішній вигляд.

Наприклад, в останньому опублікованому відео, де Настя розповідає про своє розіграші машини, дружина Потапа позує в чорних шкіряних штанях.

Дані штани тісно перетягують її стегна, підкреслюють пишні форми і акцентують увагу на сильних сторонах фігури молодої артистки.

Шанувальники, дивлячись на такий аутфіт, намагаються залишити якомога більше позитивних відгуків і листяних коментарів. Настя Каменських – штучка що треба, тому їй не гріх написати приємні слова під постом.

Саме така багата природна краса вразила репера Потапа, який зараз є законним чоловіком Насті Каменських. Хоча музикант зізнається – чоловіком міг би і не стати, адже у такий молодий і незаміжньою красуні була ціла черга з шанувальників.

“Вона взагалі така дівчина, гарна, що я знаю мінімум 20 супер-зірок, яких я міг би назвати, але мені дуже незручно перед ними, бо у них є жінки, і все … які дуже-дуже хотіли Настю. У будь-якому сенсі. як жінку, як коханку, як дружину. І щоб стати чоловіком Насті, треба було стати крутіше всіх! “- поділився Потап.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.