Ксенія Мішина вперше після розставання з Еллертом розповіла правду про їхні стосунки: ще не все втрачено

Ксенія Мішина зізналася, що їх з Олександром Еллерт відносини нині переживають кризу.

За романтичними стосунками української актриси Ксенії Мішиної і шоумена Олександра Еллерта стежить вся країна. Вони познайомилися завдяки шоу “Холостячка”, де Ксенія вибрала Олександра серед 15 претендентів. Після закінчення шоу вони почали жити разом і будувати плани на майбутнє. Проте через 10 місяців відносини актриса оголосила про розставання з Еллертом. При цьому ні сама Ксенія ні її обранець не назвали причини розбрату.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Втім, як виявилося, в їх стосунках не все так просто. Після так званого розставання Мішина і Еллерт разом підловили в аеропорту, а в одному з недавніх інтерв’ю шоумен зізнався, що задаровує Ксенію квітами і досі любить.

Нещодавно Ксенія Мішина дала інтерв’ю, в якому повідомила, що роман з Еллертом у неї ще не закінчений, проте вони переживають важкий період.

Зараз у нас складний період. Я вважаю, це нормально, це відбувається в кожній парі. Криза – це шанс на розвиток. Звичайно, ми спілкуємося, пробуємо відновити наші відносини. Що буде далі – я поки не знаю,

– зізналася Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

До слова, 17 вересня відбулася прем’єра 2 сезону шоу “Холостячка “, де 25 успішних і відбулися чоловіків боротимуться за серце відомої української співачки Злати Огневич.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.