Позашлюбна дочка Наташі Корольової: хто батько дівчинки і чому вона не живе з мамою

Нещодавно Наташа Корольова приголомшила публіку зізнанням про те, що у неї є маленька дочка.

Артистка вирішила розкрити таємницю, яку вона ретельно приховувала, в ефірі програми “Секрет на мільйон”. Співачка зізналася, що вона багато років намагалася стати мамою вдруге. Однак всі її вагітності зривалися на малих термінах. Корольова і Тарзан навіть пробували завагітніти за допомогою ЕКЗ, але спроба була безуспішною. Після спроби штучного запліднення у Корольови залишилися 4 заморожених яйцеклітини. Дві з них Наташа “подарувала” другові-гею, який давно мріяв стати батьком. Біоматеріал Корольової підсадили сурогатній мамі – і в підсумку на світ з’явилася їхня спільна дочка.

Наташа Корольова з донькою

Що відомо про біологічну дочку Наташі Корольової?

Дівчинка з’явилася на світ у листопаді 2019 року і проживає в в Сан-Франциско разом зі своїм батьком і його партнером. У свідоцтві про народження у неї вказаний тільки батько. Про те, що її біологічною мамою є Наташа Корольова дівчинка дізнається тільки після того, як їй виповниться 16 років. Це прописано в спеціальному договорі, який підписала Корольова.

Батько дочки Корольової працює в IT-сфері та, судячи з розповідей співачки, він багатий і успішний. Наташа зізналася, що за дві яйцеклітини вона отримала від нього в подарунок 50 біткоінів. За нинішнім курсом їх вартість дорівнює 175 мільйонам рублів (або 2 мільйона 400 тисяч доларів США).

Корольова зізналася, що кілька разів бачилася з дівчинкою в живу, але в найчастіше бачить її по відеозв’язку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.