Володимир Остапчук з дружиною похвалилися своїм новим величезним будинком під Києвом (Фото)

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поділився радісною новиною: вони дружиною будують власний будинок.

До цього Володимир Остапчук та Христина Горняк, які одружилися в жовтні минулого року, жили на орендованій квартирі. Однак зовсім скоро молода сім’я переїжджає в розкішний двоповерховий особняк.

Радісною новиною телеведучий поділився в своєму Інстаграм-блозі. Володимир опублікував спільні фото з дружиною на тлі будинку, який зараз знаходиться в процесі будівництва.

В
Володимир Остапчук з дружиною на тлі їхнього будинку
Про
Остапчук похвалився будинком

“У нас буде будинок! Так, така довгоочікувана для нас новина. У Остапчуків буде своє сімейне гніздечко, юху “, – написав телеведучий.

Уже можна розгледіти, що двоповерховий будинок має велику площу і в ньому будуть величезні панорамні вікна.

Користувачі Мережі тут же відреагували на радісну новину і почали вітати подружжя в коментарях.

“Вітаю вас!!! З вашого спільного мрією. Щастя Вам і всього найкращого! “,” Це чудова новина, вітаю “,” Урраааа! Вітаю Вас !!! Шикарна новина! “,” Вітаю вашу чудову сім’ю. Вірю, що це буде саме затишне гніздечко “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Володимир Остапчук навесні минулого року розлучився зі своєю дружиною Оленою Войченко і пішов до коханки Христині Горняк, яка незабаром стала його дружиною. Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років, у них двоє дітей – син Еван (2 роки) і дочка Емілія (7 років).

Володимир Остапчук з колишньою дружиною і донькою
Володимир Остапчук з колишньою дружиною і донькою

Колишня дружина Остапчука довгий час звинувачувала чоловіка в тому, що він не платить аліменти. У свою чергу Володимир звинувачує колишню дружину в тому, що вона не дає йому бачитися з дітьми.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.