Лорак, Данилко, Брежнєва та інші знаменитості, які росли на межі бідності

Зараз вони багаті, знамениті і можуть собі дозволити буквально все. Однак в дитинстві герої нашої вибірки навіть не могли мріяти про це.

Андрій Данилко

Андрій Данилко, який прославився на весь світ в образі Вєрки Сердючки, народився в бідній родині в селі під Полтавою. Коли майбутньому артистові було всього 7 років, від онкологічного захворювання помер його батько. Мама Андрія Світлана Іванівна була змушена працювати в 2-3 зміни на заводі, щоб забезпечити двох дітей.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Віра Брежнєва

Відома співачка, колишня учасниця групи ВІА Гра народилася в українській глибинці в багатодітній родині. Коли Вірі було 11, її батько потрапив в аварію і став інвалідом. Мати всіма силами намагалася забезпечити сім’ю, але грошей все ж не вистачало. Дівчина вже з ранніх років підробляла нянею і посудомийкою, щоб допомогти родині.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Ані Лорак

Ані Лорак народилася в маленькому українському містечку. Батьки майбутньої артистки розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жила з мамою. Сім’я проживала дуже бідно, адже однією маминої зарплати на всіх не вистачало. Через злиднів мати Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат.

Ані Лорак
Ані Лорак

Анна Седокова

Батьки Анни розлучилися, коли вона була маленькою. Мама одна намагалася забезпечити двох дітей, проте її зарплати на нормальне життя не вистачало. Коли дівчині виповнилося 16 років, вона почала працювати, щоб допомогти своїй родині. Вона працювала ведучою, моделлю і навіть організатором вечірок.

Анна Седокова
Анна Седокова

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.