Виставила свій величезний віник: на Анастасію Волочкову знову накинулися коментатори

Теледіва Анастасія Волочкова часто виявляється в центрі різних скандалів. То вона сходить в туалет прямо у себе на газоні, то подасть в суд на сусідів.

Як відомо, своє життя Настя приховує. Звичайно, у неї то був залицяльник, то вони з ним розлучалися, то знову сходилися. Не встигнеш всю мільйонну аудиторію попередити про “гойдалках ” на любовному фронті, як в житті знову зміни.

Зараз Анастасія Волочкова вважає за краще замовчувати подробиці свого особистого життя, і не показує обранця. Однак часто публікує знімки з величезними букетами квітів, які коштують надзвичайних грошей. Природно, фанатам цікаво, хто ж той самий обранець, і чому він заради балерини так завзято розкидається грошима. Невже і справді любить?

В описі до щасливих фотографій балерина викладає романтичні підписи, натякаючи на те, що жінка щаслива і кохана.

“Це велике щастя-бути завжди обдаровує квітами і бути коханою! Кожен день я в оточенні квітів. Я їх дуже люблю! Тому даруйте мені квіточки частіше і більше! Але особливо я люблю отримувати Квіти на сцені! Це така радість-тримати їх в руках! Я ще не танцювала спектакль в Зеленограді, він відбудеться в суботу, а вже в квітнику “, – написала балерина Анастасія Волочкова.

Шанувальники плутаються в думках – хто ж є коханцем Насті?

Ось що пишуть в коментарях:

  • Сама собі замовила квіти
  • Навіщо Ви весь час випрошуєте квіти ?! Це, як мінімум, не пристойно! Хто вважає за потрібне, той подарує ..
  • Чому у зірки світового балету НЕ розхапали квитки вже в перший день-два?

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.