Катерина Осадча розповіла, хто з зірок 16 років відмовляє їй в інтерв’ю

Катя Осадча - телеведуча програми "Світське життя ". Цьому шоу вже 16 років, і за цей час воно стало найпопулярнішим про життя зірок.

Суть проекту полягає в тому, що головна зірка проекту, вона ж Осадча, ходить на різні світські заходи і в гості до селебріті, бере у них інтерв’ю, задає каверзні питання. Катя – без перебільшення королева сенсацій. Важко назвати зірку, яка хоч раз би не потрапляла на гачок Осадчої. На самому початку свого кар’єрного шляху все майбутні зірки мріють, щоб до них на якомусь заході підійшла Катерина Осадча. А досвідчені зірки, яким вже є що приховувати, хотіли б уникати зустрічей з цієї світською левицею.

Катя Осадча розповіла, у кого за роки своєї публічної діяльності так і не взяла інтерв’ю

Єдина знаменитість, яка категорично проти давати інтерв’ю журналістці – її колега Ольга Фреймут.

Про це Катерина Осадча розповіла в інстаграм-сторіз, відповідаючи на запитання шанувальників. Один з фоловерів поцікавився: “У кого не виходить взяти інтерв’ю? “.

Катерина Осадча розповіла, хто з зірок 16 років відмовляє їй в інтерв'ю
Катерина Осадча розповіла, хто з зірок 16 років відмовляє їй в інтерв’ю

Відзначимо, Ольга Фреймут – теж журналістка, а також телеведуча і наставниця з етикету. Фреймут славиться тим, що часто потрапляла на скандалах з іншими зірками. Далі вишуканих словесних перепалок ці скандали не заходили.

Проте, Ольга дуже моральна і принципова. Тому не дивно, що інтерв’ю у неї взяти дуже складно. Як бачимо, для Каті Осадчої це практично неможливо. Ольга Фреймут поки не прокоментувала що є причиною такої позиції щодо колеги з каналу 1 + 1.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.