Де і на кого вчиться старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля: вибрав не творчий шлях

Старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля в цьому році став студентом одного з найпрестижніших університетів Америки.

Відома українська телеведуча Катя Осадча – мама трьох синів. Свого старшого сина Катя народила у віці 19 років. Тоді вона була в шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком. Зараз Іллі вже 18 років. Він абсолютно не публічна людина. Він майже не з’являється в Інстаграм-блозі у своєї мами, не веде соціальні мережі і не ходить на світські заходи.

Катя Осадча зі старшим сином Іллею
Катя Осадча зі старшим сином Іллею

Відомо, що середню освіту Ілля отримував в міжнародній школі Kyiv International School. Це одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею на шкільному випускному

В цьому році старший син Осадчої закінчив навчання в школі і став студентом престижного американського університету. Спадкоємець телеведучої вчиться в Мерілендського університету в Коледж-Парку в Америці. Про це повідомила сама Катя Осадча, але не сказала, яку спеціальність вибрав її син. Університет Меріленда входить в число 30 кращих в США. Вартість навчання на бакалавраті для іноземних студентів стартує від 20 тисяч доларів за один рік.

Катя Осадча показала, де вчиться її старший син
Катя Осадча показала, де вчиться її старший син

Нещодавно чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов в ефірі програми “Зірковий шлях ” на каналі “Україна ” вперше розповів, що Ілля вчиться на айтішника. Шоумен додав, що хотів би, щоб після навчання Ілля повернувся на Батьківщину.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.