Анастасія Волочкова зворушливо привітала дочку з 16-річчям: “Це і моє свято “

23 вересня єдина дочка Анастасії Волочкової Аріадна відзначає своє 16-річчя.

У цей день балерина вирішила привітати дочку в своєму Інстаграм-блозі. Анастасія опублікувала відео, в якому показала, як дорослішала її дочка: від самого дитинства до нинішніх часів.

Також Волочкова написала теплі слова привітання.

“Сьогодні 16 років виповнюється моєї улюбленої донечці Аріадні. Це щасливий день і для мене. Завжди пишаюся її успіхами і досягненнями. Аріша безліч разів була окрасою моїх благодійних концертів і вистав. Чудова вона людина і моя гордість! Крім ролей на сцені, я виконала головну роль мого життя – материнство! Тому сьогодні день народження донечки – це і моє свято. Я щаслива мама “, – написала Волочкова.

Нагадаємо, дочка Аріадна з’явилася в цивільному шлюбі Анастасії Волочкової з бізнесменом Олександром Вдовіним. Анастасія та Олександр у 2007 році зіграли розкішне весілля, яка обійшлася подружжю в 1,5 мільйона євро. Як пізніше виявилося, вони не укладали офіційно шлюб. Незабаром пара з величезним скандалом розпалася.

Анастасія Волочкова з донькою
Анастасія Волочкова з дочкою Аріадною

Цікаво, що дочка Анастасії Волочкової живе не з нею, а з батьком, який одружився з іншою жінкою і зараз чекає дитину. Балерина це пояснює тим, що Аріадні просто зручніше жити з батьком в його московській квартирі.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.