Ким буде син Каті Осадчої від першого шлюбу після навчання в США?

Юрій Горбунов - чоловік Катерини Осадчої. У них є двоє спільних синів - Іван і Данило.

Також у Катерини Осадчої є син від першого шлюбу. Його звуть Ілля Поліщук. Дорослий хлопчик вже закінчив школу і вступив до вищого навчального закладу. З огляду на те, що Ілля – людина непублічна, а Катерина не часто розкриває подробиці особистого життя, публіці цікаво дізнаватися різні деталі особистого життя членів цієї родини.

Як розповів Юрій Горбунов, Ілля Поліщук зараз вчиться в США і в майбутньому стане програмістом. Шоумен зізнався, що хоче, щоб Ілля повернувся в Україну.

Старший сын Кати Осадчей
Старший син Каті Осадчої
У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
Старший син Каті Осадчої
У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
Старший син Каті Осадчої

“Я б хотів, щоб він повернувся на батьківщину. Коли люди отримують освіту за кордоном, треба, щоб вони поверталися додому і будували державу “, – зазначив Юрій Горбунов.

Горбунов зазначає, що йти по стопах своєї мами і вітчима Ілля не хоче – зовсім не планує йти в шоу-бізнес і медійна життя взагалі не приваблює його. Однак він ще шукає себе і свою роль в житті, тому плани можуть змінитися.

Катерина Осадча раніше розповідала, що її новий чоловік Юрій Горбунов відмінно ладить із старшим сином Іллею. Вони стали друзями, бар’єру в спілкуванні практично не відчувається.

Нагадаємо, що влітку цього року в родині Горбунова і Осадчої відбулося поповнення. Катя народила сина, якого назвали Данилом. Зараз Катя проводить багато часу вдома, адже вона – мати, що годує. Хоча зрідка все таки відвідує гучні заходи, адже залишати програму “Світське життя ” надовго не можна. У свою звичну струнку форму Катя повернулася швидко, ніж неймовірно тішить своїх шанувальників і дружина.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.