“Можете забрати у мене все крім Тіни Кароль”: Дан Балан звернувся до підписників

Дан Балан рідко публікує свої фотографії в мережі, тому кожен його пост - це привід для обговорення з боку публіки.

Зараз музикант виклав чорно-біле фото з написом, яка змусила шанувальників знову згадати про роман зірки з українською співачкою Тіною Кароль.

“Можете забрати у мене все..кроме … “, – написав молдавський красавчик Дан Балан.

У коментарях до публікації шанувальники продовжили ймовірну думку артиста. Всі їх варіанти зводилися до одного. Точніше до однієї.

  • Тіни Кароль, – пише користувач passion.dawn
  • Всі крім Тіни, – пише користувач з ніком trustxhim
  • Тіни, – пише користувач з ніком alinainside2.0

Відзначимо, Дан Балан – талановитий харизматичний молдавський співак і композитор, автор і виконавець безлічі популярних хітів, які увійшли в золоту скарбничку сучасної поп-музики.

Балан – снователь і ідейний натхненник легендарного гурту O-Zone, автор суперхіта “Dragostea Din Tei “, єдиний в історії представник Молдови, номінований на премію “Греммі “.

З 2019 року він був тренером шоу “Голос країни ” в Україні на телеканалі 1 + 1. Його підопічна Оксана Муха здобула перемогу. Ось тільки в останній сезон шоу його не покликали. Він виступив лише один раз порадником Тіни Кароль під час вокальних боїв.

Зараз невідомо, чи спілкується Дан Балан з Тіною Кароль, однак експерти в світі шоу бізнесу пророкували парі роман і після завершення зйомок проекту.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.