Джанабаєву і Брежнєву не покликали на день народження мами братів Меладзе: до сих пір не прийняли в сім’ю

День народження мами братів Меладзе відсвяткували в теплому сімейному колі. Однак на святі не було дружин Костянтина та Валерія - Брежнєвої та Джанабаєвої.

22 вересня в родині Меладзе був свято. Відзначали 87-річчя мами знаменитих братів Неллі Акакієвни. З цієї нагоди члени великої зоряної сім’ї зібралися за святковим столом в ресторані. Однак деякі члени сім’ї не були помічені на сімейному святі. На святкуванні дня народження не було невісток іменинниці Віри Брежнєвої та Альбіни Джанабаєвої.

Про це стало відомо з ролика, який опублікувала в своєму Інстаграм-блозі дочка Валерія Меладзе від першого шлюбу Аріна. Пізніше відео було продубльовано однією з Instagram-сторінок про зірок.

На відео офіціант виносить торт зі свічкою для іменинниці. В цей час гості співають традиційну пісню “Happy birthday to you”. У відео добре можна розгледіти, що за святковим столом немає ні Віри Брежнєвої, ні Альбіни Джанабаєвої.

Відомо, що діти Валерія Меладзе від першого шлюбу (Інга, Софія і Аріна) в поганих відносинах з нинішньою дружиною свого батька Альбіною Джанабаєвою. Адже саме з нею він багато років зраджував їх мамі, а потім і зовсім пішов з сім’ї.

Про те, які відносини Віри Брежнєвої з сім’єю її чоловіка відомо мало. Однак зустріти її на сімейних святах Меладзе практично неможливо.

Наприклад, в серпні на дні народження сестри братів Меладзе Ліани, Брежнєва і Джанабаєва також не з’явились.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.