Оля Полякова розповіла, як в дитинстві батьки при ній займалися продовженням роду: “Я лежала і ридала”

Оля Полякова у відвертій розмові з Машею Єфросиніною розповіла про свою дитячу травму.

Нещодавно телеведуча Маша Єфросиніна разом з Олею Поляковою запустили свій новий авторський проект на YouTube під назвою “Дорослі дівчатка”. У цьому шоу зірки телебачення будуть обговорювати делікатні теми пов’язані з подружнім життям, вихованням дітей та інше.

Оля Полякова та маша Єфросиніна в шоу Дорослі дівчинки
Оля Полякова та маша Єфросиніна в шоу Дорослі дівчинки

24 вересня вийшла друга серія Ютуб-шоу “Дорослі дівчинки”, де Оля Полякова та Маша Єфросиніна обговорили тему виховання важких підлітків.

Так, Єфросиніна торкнулася теми підлітків і інтимного життя батьків.

“У 13 років починається період сепарації від батьків, і не приведи господи, щоб в цьому віці дитина знала, що батьки в сусідній кімнаті займаються с * ксом “, – сказала Єфросиніна.

Оля Полякова підтримала цю тему і розповіла свою історію з дитинства.

“Я розповім, яка травма була у мене з цим пов’язана. Я жила в одній кімнаті з батьками. Прокинулася, мама стогнала, був певний скрип. І я лежала в ліжку і плакала, бо мені здавалося, що він завдає їй дикі страждання “, – поділилася артистка.

Полякова зізналася, що не розуміла, що відбувається.

“Я думала, їй, напевно, погано, якщо вона стогне. Причому я про с * кс все знала, але не могла це з’єднати з мамою “, – розповіла Оля.

До слова, Оля Полякова зростала не з рідним батьком, а з вітчимом, з яким у неї склалися дуже добрі стосунки.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.