Настя Каменських взагалі сором втратила: показала що творить в ліжку з Потапом

Співачка NK настільки відкрита до публіки, що фанати не перестають дивуватися - що ще вона може без сумніву продемонструвати аудиторії?

Чи може дружина Потапа роздягнутися? Запросто! Вона вже не раз демонструвала фото свого “горіха ” і наражалася як на схвальні, так і на негативні коментарі. Проте, зірка продовжує відкрито тягнутися до своїх фанатів, демонструвати навіть особисті моменти з Потапом. Наприклад, недавно вона поділилася забавним відео, як перекидається з чоловіком на ліжку.

Хтось може відео схвалити, і сказати, що воно дуже миле, сьогодення і душевне. А хтось інший може його засудити, сказавши, що NK занадто багато “ідеальної ” життя показує публіці. Хвалиться чи що?

Сама артистка, хоч і прислухається до думки фанатів, все ж намагається бути радісною і щирою для всіх, а ще самостійно вирішує що їй публікувати, що не потрібно показувати аудиторії.

“Найсолодші пару годин після гастролей і перед довгою зйомкою “,

– написала українська суперзірка в описі під відео.

Шанувальники в коментарях пишуть, що на закоханих можна дивитися вічно.

Нагадаємо, подружжя Олексій Потапенко та Анастасія Каменських живуть в елітному котеджному містечку недалеко від Києва. Настя Каменських і Потап часто проводять час саме вдома. У себе вдома їм не нудно, адже по сусідству живуть куми – Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Естрадні пари часто ходять один до одного в гості, щоб скрасити своє дозвілля і поспілкуватися. Навіть після пологів Осадчої телеведучі не стали рідше бачитися, адже живуть через паркан.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.