Філіп Кіркоров в день народження Ані Лорак зізнався їй у коханні: “Люблю, захоплююся і ціную”

27 вересня відома співачка Ані Лорак святкує свій 43-й день народження. У цей день співачку вітають друзі та близькі.

Близький друг артистки Філіп Кіркоров привітав іменинницю в своєму Інстаграм-блозі.

Король поп-музики опублікував відеоряд із загальних фотографій з Ані Лорак і написав теплі слова привітання.

“З днем народження, Ти – Діва! Ти режисер свого життя. Ти сама намалювала своє життя! І вийшла чудова картина. Сама правуй своєю долею, і вір в успіх – який йде прямо в твої обійми!

Будь вільної як птах, світи як сонце на небосхилі, розквітай як весняний бутон! Ні з ким в світі у мене немає такого єднання душ, такого взаєморозуміння і такий великий любові, як з тобою. Що б не трапилося, ти завжди можеш розраховувати на мене. Люблю тебе, захоплююся тобою і дуже ціную! “, – написав Кіркоров.

Варто відзначити, що Ані Лорак і Філіп Кіркоров – давні друзі. Філіп допомагав артистці в кар’єрі, в тому числі готував її на популярний пісенний конкурс “Євробачення”. Більш того, Кіркоров є хрещеним батьком дочки Лорак Софії.

В одному з інтерв’ю раніше Ані Лорак зізнавалася, що раніше між нею і Кіркоровим були почуття сильніше дружби.

“Він був закоханий, і, більш того, він мені про це говорив. Ми такий період пройшли, він записав цю пісню під час «Євробачення». У нас все відбувалося на такому тонкому рівні, коли навіть нічого не потрібно було говорити, – це витало в повітрі. “, – зізналася Ані Лорак в інтерв’ю порталу Super.ru.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.