Як померлий брат Ані Лорак досі допомагає їй? Співачка отримує містичні знаки понад

Ані Лорак в дитинстві була дуже близька зі своїм рідним братом Сергієм, однак його раптово не стало. Зірка довгий час не могла це прийняти.

Любов і біль Ані Лорак – це її брат Сергій, якого не стало, коли дівчинка була зовсім дитиною.

Ані Лорак в дитинстві і зараз
Ані Лорак в дитинстві і зараз

Молода людина загинула, борючись на війні. Згадуючи похорон свого брата, артистка поділилася – вважає Сергія своїм ангелом, який до цього дня її підтримує і знаходиться поруч з нею. Йдеться про те, що перед якимись важливими або вирішальними подіями брат посилає своїй сестрі будь-які знаки долі і приходить у снах.

Про це зірка розповіла в своєму інтерв’ю на Першому каналі.

Ані Лорак в дитинстві
Ані Лорак в дитинстві

Співачка зізнається, що у неї, як і у всіх людей, бувають ситуації коли немає грошей. І ось, звідки не візьмись, з’являється якийсь містичний знак згори.

Лорак розцінює це ніяк інакше, як допомога від померлого брата Сергія, який дуже любив свою молодшу сестричку.

До слова, саме брат Сергій розкрив в Кароліні куека співочий талант. Правда, так і не дожив до її першого зоряного часу.

Ані Лорак з мамою і братами в дитинстві
Ані Лорак з мамою і братами в дитинстві

За словами Ані Лорак, вона не вірила, що він може загинути. Через відчаю співачка кинулася в яму, куди опускали труну. Після цього вона практично нічого не пам’ятає. Вона зізналася, що у них з Сергієм завжди була особлива зв’язок, і зараз в усі складні моменти життя він дає їй сили.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.