Чи не брюнетка, і не блондинка: Оля Полякова “перефарбувалася” в жовтий

Екстравагантна співачка Оля Полякова любить дивувати своїми незвичайними перевтіленнями. Її глядачі бачили і в чорному кольорі волосся, і в рожевому.

Зараз на проект “Маска ” від телеканалу “Україна ” зірка вітчизняної сцени прийшла з жовтим кольором волосся і зачіскою каре. Не всі шанувальники оцінили такі радикальні експерименти в зовнішності, але більшість відданих фанатів суперзірки відзначили, що їй йдуть будь-які яскраві кольори і навіть найвідвертіші образи.

Це вже не перший настільки яскравий і непередбачуваний спосіб “королеви ночі ” Олі Полякової.

До слова, хоч вона часто змінює довжину волосся і їх колір, але наряди у неї однотипні. Це непогано, а скоріше ідентифікує співачку як особистість.

Так, в останній фотосесії зі зйомок шоу Маска Оля Полякова позувала у відвертій рожевій сукні. Плаття і так коротке, а ще й зроблено таким чином, що є розрізи, які зроблені майже до пояса, ще більше відкриває її принади.

Виглядала Ольга ефектно і свіжо. Видно, що над її черговим яскравим аутфітом старанно працювали стилісти, візажисти і перукарі.

Нагадаємо, суперблондинка Оля Полякова вже другий сезон поспіль є зоряним детективом проекту “Маска “. Багато з них були її раді бачити, проте шанувальники проекту зазначають – було б непогано посадити в крісло детектива “нову кров “, а не тих зірок, чиї жарти і сміх вже неабияк набрид.

Але поки є рейтинги, творці шоу не планують змінювати основних діючих персонажів.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.