Дружину Віктора Павлика назвали поганою матір’ю і засудили нерівний за віком шлюб

Катерина Репяхова з того моменту, як стала дружиною Віктора Павлика, відразу отримала хвилю негативу в свою адресу.

У неї є і шанувальники, але тих, хто намагається вчити її життя – в рази більше. Так, Катя завжди скаржиться на фоловерів, які намагаються її в чомусь дорікнути. Каже, якщо щось не подобається, то можуть відписатися. А особливо самовпевнених і нахабних навіть може кинути в чорний список, щоб не терпіти негатив.

Дружина Віктора Павлика каже – якби вона слухала все “поради “, які нав’язує суспільство, то б ніколи не була щасливою

У своїй останній публікації Катерина Павлик розповіла, з якими претензіями з боку суспільства їй найчастіше доводиться стикатися.

“У 55 стати татом пізно, або створити сім’ю з різницею 28,5 років – погано. Якщо мама працює в декреті – вона погана мама. Якщо бабуся допомагає, значить вона погана мама. І таких ярликів навішують нашої сім’ї досить “, – пише дружина українського артиста.

Нагадаємо, що Катя Павлик стала мамою в червні цього року. У неї народився син Михайло, якого вони з Віктором Франковичу незабаром хрестили.

Слід зазначити, що в житті Катерини це первісток, а ось для Віктора це вже четверта дитина. З усіма дітьми від попередніх шлюбів музикант спілкується добре.

Додамо, що в серпні 2020 року Віктор Павлик втратив сина Павла. Причиною стала онкологія, з якої хлопчик боровся два роки.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.