Катерина Кухар, Ольга Сумська та інші зірки, які втрачали дітей

Ольга Сумська та Віталій Борисюк - це відома акторська пара, яка вже чверть століття вражає публіку своїм професіоналізмом і є еталоном сімейних відносин.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Як відомо, ідеальних відносин немає. І все пари, навіть найбагатші і знамениті, проходили в різний час різні життєві випробування.

У новому інтерв’ю програмі “ЖВЛ ” Віталій Борисюк розповів, що стало головним випробуванням на їх початковому етапі сімейного життя.

Як виявилося, в 1993 році Ольга дізналася, що вагітна. Тоді вона тільки починала будувати сліпучу кар’єру, тому було величезне бажання працювати.

Дівчина не відмовлялася ні від яких проектів, тому часто багато працювала і сильно втомлювалася. Тому у неї стався викидень.

Валерія

Валерія і Пригожин показали внучку Селін
Валерія і Пригожин показали внучку Селін

Валерія та Йосип Пригожин разом вже дуже давно. Однак спільних дітей у пари не було.

У 2014 році співачка дізналася, що вагітна. Однак на другому місяці втратила дитину, що стало трагедією для родини.

Лера Кудрявцева

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Телеведуча пережила втрату дитини в 2011 році, коли зустрічалася з Сергієм Лазарєвим. Тоді у неї відкрилася кровотеча і ту терміново потрапили в лікарню.

Плід зберегти не вдалося.

Катерина Кухар

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Українська балерина теж одного разу пройшла через втрату дитини. У той момент вона думала, що весь світ звалився. Зараз Катерина вже стала мамою, але той момент, коли вона дізналася про втрату дитини, забути ніяк не може. Про це зірка розповіла в інтерв’ю програмі “Життя відомих людей “.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.