Молода дружина Віктора Павлика зізналася, через що їй чоловік погрожував розлученням: “Доведеться терпіти”

27-річна дружина Віктора Павлика зізналася, що чоловік категорично проти, щоб вона робила пластику носа.

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павлика, яка молодша за свого обранця на 28,5 років. Вони познайомилися на роботі. Катя була і є зараз концертним директором Павлика. Їх робочі відносини дуже швидко переросли в романтичні і незабаром вони одружилися. Уже через рік після офіційного укладення шлюбу, в липні цього року, у них народився син, якого назвали Михайлом.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Ставши дружиною Віктора Павлика, Катерина Репяхова стала цікава публіці. Дівчина вирішила вести свій Інстаграм-блог, де вона публікує свіжі фото і відповідає на питання публіки.

Так нещодавно Катерина вирішила відповісти запитання підписників в Інстаграм-сторіз. Один з фоловерів порекомендував Каті зробити пластику носа, який “все псує”.

Дівчина вирішила відповісти на це зауваження і заявила, що її чоловік обіцяв з нею розлучитися, якщо вона зробить пластику носа.

“Чоловік сказав розлучиться, коли я зроблю ніс. Він мене полюбив за мій ніс. Так що вам доведеться терпіти, мила дівчина “, – з сарказмом відповіла Репяхова.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Репяховой

Варто відзначити, що раніше Катерина Репяхова зізналася, що має намір зробити пластику грудей, після того, як закінчить грудне вигодовування дитини. Дівчина не має наміру збільшити свої форми, навіть навпаки. Дружина Павлика зізналася, що у неї асиметричність грудей і вона збирається зробити їх однаковими.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.