Пекуча Никитюк знову розохотила шанувальників соковитою вечірньою сукнею

Телезірка Нового каналу Леся Іванівна Никитюк не відмовляється блиснути своїми найпривабливішими сторонами ніколи.

Саме тому її Instagram-аккаунт – справжнє джерело незвичайних фотосесій, ракурсів, цікавих і помітних нарядів. Всі викликають вбрання Лесі, в яких демонструється її декольте і бюст – це особливий стиль телезірки. Вона не приховує свої достоїнства і намагається їх активно демонструвати, навіть незважаючи на те, що раніше вона моторошно комплексувала з цього приводу.

Леся Никитюк опублікувала фотографії в червоній вечірній відвертій сукні

Тонкі бретелі і сліпучий блиск – то, ніж це плаття виробиться серед інших. Пані Леся вирішила позувати при злегка романтичному приглушеному світлі, щоб показати всю свою пристрасть.

Судячи з реакції шанувальників, у неї вийшло це на “ура “.

Ось що телеведучої Нового каналу пишуть в Інстаграм:

  • красуня
  • Огооооооооо
  • З такими ногами я б теж так фоткалась канєшно. Бо єслі б фоткалась я то це б примерно виглядаю так: гномік-лошара решил віставіті свои сасіскі
  • AMAZING AMAZING AMAZING

Щоб додати більше зухвалості і пристрасті своїм образом, Никитюк зробила злегка скуйовджену зачіску – волосся розпустила і поклала на плечі. Фанати в один голос відзначили, що завдяки такій довжині вечірнього вбрання довгі ноги Лесі здаються дійсно нескінченними і ще більш худими.

Відзначимо, недавно зірка Нового каналу і подруга Сергія Притули повернулася з відпочинку. Там вона змогла засмагнути, що відмінно видно на новій фотографії. Тому зірка скидається трохи на латиноамериканку, особливо при приглушеному світлі.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.