Виходить заміж і йде по стопах мами: чи повторить Анна Заворотнюк долю няні Віки? (Відео)

Анастасія Заворотнюк важко хвора вже два роки. Шанувальники вже зрозуміли - не вийде дізнатися що з нею і як вона живе.

А ось за Ганною і її профілем в Інстаграм стежать пильно. З нього відомо, що та тяжко переживає недугу матері, намагається її всіма силами підтримувати, часто бачиться з молодшою сестричкою Мілою і збирається заміж. Що з цього правда, а що – чутки, розбираємося в відео.

Анна Стрюкова, вона ж Анна Заворотнюк – єдина родичка “моєї прекрасної няні Віки “, яка веде більш-менш публічне життя. Хоч вона і дала клятву зберігати мовчання, дівчина сама ж і підтвердила, що її мама тяжко хворіє. А також 25-річна зірка спростувала чутки про те, що її мати нібито померла в лікарні від онкології.

Питання про стан матері приходять в Інстаграм-директ і в коментарі практично кожен день. Все сподіватися, що колись цей крига скресне, і молода копія Анастасії зможе розкрити таємницю про самопочуття самого близької людини у своєму житті. Однак та лише зрідка ставить занадто цікавих людей на місце.

Якщо подивитися Інстаграм-сторіз Ані, то видно, що вона досить часто робить рекламу різних магазинів. Це й не дивно, адже на лікування мами йдуть шалені витрати щодня, тому потрібно посилено заробляти.

Зрідка вона все ж може згадати про свою матусі, але не в ключі опису її самопочуття.

Одним з яскравих і зворушливих спогадів про маму став лютневий пост в Інстаграм, в якому блогер розговорилася і зізналася, що ситуація з хворобою Анастасії стала важким випробуванням для неї, “болем “, “величезною діркою в грудях “. Щоб впорається з переживаннями, Ганна змушена була відвідувати психолога.

Проте, життя дівчини триває. Вона розвивається як особистісно, так і професійно. Судячи за профілем Анни Заворотнюк, в який вона викладала фотографії у весільному вбранні, є шанс, що незабаром 25-річна артистка вийде заміж.

Правда, не називає навіть ім’я свого супутника.

Навесні 2021 року Заворотнюк зізналася, що вже 6 років зустрічається з молодим чоловіком. Хлопець цурається публічності, тому модель поки не розкриває його особистість. Єдине, що відомо про обранця красуні, – він світловолосий. Пара познайомилася в Штатах, в університеті. При цьому юнак, як і Анна – російський. Тому не дивно, якщо незабаром Анна піде в декрет, і зробить мою прекрасну няню Анастасію Заворотнюк бабусею.

Хто знає, раптом це стане саме тим ключовим приводом, через який Настя вирішиться показати своє нинішнє обличчя мільйонам глядачів.

Це не перші відносини Анни. Раніше у неї були кілька хлопців, серед яких популярний російський співак Єгор Крід. Правда, любов тривала недовго.

Вибираючи свій життєвий шлях, Анна дуже надихнулася прикладом своєї мами, і вирішила піти в шоу-бізнес. На даний момент вона телеведуча і актор озвучення.

А ще завдяки своїй приємної зовнішності і схожості з мамою – нянею Вікою, Анну Стрюкова запрошують в різні проекти як модель.

Як ви пам’ятаєте, у Анни Заворотнюк ще є молодша сестра Міла, про яку дівчина намагається не забувати. Поки мама хворіє, та на регулярній основі сидить з малятком, вчить її говорити, спостерігає за першими кроками і зворушливими дитячими досягненнями.

Звичайно, рідну матір Стрюкова Мілі не замінить, проте вона – її найближчий близька людина на випадок відходу Заворотнюк-старшої з життя.

Правда, в своєму Інстаграм-профілі Анна ніколи не показує сестричку. Одного разу вона пояснила, що батьки дівчинки заборонили викладати її фотографії і відео, тому вся її особисте життя залишається виключно в стінах будинку, де вони живуть.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.