Алла Мазур категорично не рекомендує давати дітям гематоген: ось чому

Телеведуча Алла Мазур не тільки читає новини, які їй збирають журналісти, а й сама іноді стає "сищиком".

Зірка телеканалу 1 + 1 Алла Мазур навідалася в аптеку, а також поговорила з фахівцями і запевнила – гематоген – це не безпечна солодкість для дітей. Сьогодні ці батончики складаються з цукру і / або згущеного молока, що взагалі не є корисним.

“Нарешті уважно вчиталася до складу цього батончика: відомого багатьом з нас ще з дитинства. Гематоген! Пам’ятайте, як сподівалися наші мами підняти наш імунітет і поліпшити кров цими батончиками з вмістом альбуміну: виробляють з крові корів? Не скажу точно, скільки його було в Гематоген раніше. Але читаю склад зараз. “Цукор. Молоко незбиране згущене з цукром. Патока крохмальна карамельна “. І тільки потім альбумін чорний! Скільки чого – на цьому батончике не вказано. Тільки за порядком розміщення розумію: найбільше – цукру! “,

– пише Алла Мазур.

Вона провела своє справжнє розслідування щодо того, що знаходиться в дитячому батончике, поспілкувалася і отримала відповідь на питання – на скільки взагалі законно таке продавати під виглядом дитячих вітамінів.

Телеведуча розповіла, що повний сюжет покажуть цієї неділі в “ТСН-тиждень ” о 19.30.

Але вже зараз в коментарях стали писати, що і подумати не могли, наскільки це може бути небезпечно – купувати своїй дитині гематоген:

  • Дуже актуально! Сама часто ведуся на «Користь» гематогенним, тож, дуже чекаю на докладніше Розслідування
  • Це не лишь гематогенним стосується, на жаль.Я останнім часом читаю склад хліба, це жах
  • Я купила для себе и коли читала що там, волосся Дибка стало ..
  • Нещодавно купували, з’їла маленький шматочок и відразу Почаїв шукати воду, в роті все склеїлося від цукри, чи что смороду туди кладуть …
  • В аптеках без цукру ліки складно знайти, від горла від кашлю і багато іншого з цукром, навіщо його всюди пхають. Ми лікуємося або навпаки … цукор ж викликає запалення і живить грибки

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!