31-річна дочка Люби Успенської живе в клініці, щоб не бачитися з мамою

У Тетяни Плаксін і її зіркової мами Любові Залмановна Успенської останні кілька років дуже важкі і напружені взаємини.

Любов Успенська розповідала, що після того, як її дочка під час відпочинку за кордоном впала з велосипеда, у неї спостерігаються сильні психічні розлади. Мати намагається бути поруч. Однак за словами 31-річної Тетяни Плаксін, ситуація виглядає злегка інакше.

Зокрема, рік тому Таня розповіла журналістам, що мати замикає її, може підняти на неї руку, чинить моральний тиск. Після виходу програми буквально через пару днів Плаксина заявила – все зовсім не так, і журналісти вирвали її слова з контексту.

Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина
Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина

Шанувальники запідозрили, що шансоньє Любов Успенська могла чинити тиск на свою дочку, і тому вона відмовилася від своїх слів.

Зараз історія повторюється: Любов Успенська відправила доньку в клініку

Як повідомляє видання Зая.Ру, Любов Залмановна знову переживає кризу у відносинах зі своєю дочкою. І відправила єдину кровну спадкоємицю в клініку.

Тому Плаксина недавно зробила пост в Інстаграм, де написала – її замкнули і забрали телефон. Правда, через пару днів пост видалила і написала, що її нібито зламали.

Люди, які тісно спілкуються з Тетяною Плаксін, стверджують – мати дійсно тисне на дочку.

“Її повинні були виписати два тижні тому, але Таня не погодилася. Улаштувала скандал і написала, що не хоче жити з матір’ю. Вона скаржилася, що мати її нікуди не пускала, у неї не було своїх грошей “,

– поділився знайомий Плаксін в програмі “Ти не повіриш! ” На НТВ.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.