Анастасія Приходько розповіла, що стало причиною її анорексії: не обійшлося без мами

Співачка і відома теледіва Анастасія Приходько зараз виглядає красивою і доглянутою. У неї чудова фігура і приємна зовнішність.

Однак недавно шанувальники дізналися ту правду, яку зірка приховувала багато років – насправді в 18 років у неї почалася перша стадія анорексії. Підлітковий вік сильно затягнувся, були проблеми з людьми, яких Настя вважала друзями, були дуже напружені стосунки з мамою. І майбутня співачка вирішила худнути, помилково думаючи, що це буде ідеальним рішенням для виходу з ситуації, що склалася.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

“Я пішла з дому, а потім довела себе до такого стану … Я втомилася від чергової маминої ” любові “. Тоді в її житті з’явився новий чоловік і у мене вже не було сил все це терпіти! Мені було 18, я важко це все переживала! “,

– розповіла знаменитість і багатодітна мама, співачка Анастасія Приходько в інтерв’ю виданню “Факти “.

Проте, єдине, що отримала Настя – це тільки проблеми зі здоров’ям. Зараз зірка стверджує, що теоретично вийти з такого стану без допомоги сторонніх професіоналів можна, проте їй допомогла психолог і її краща подруга.

Зараз Анастасія Приходько стверджує – за часів свого повноліття від мами дуже віддалилася. Брала її допомогу лише тоді, коли зрозуміла – це останній шанс зблизитися із зірковою матір’ю.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Всім дівчаткам, дівчатам і жінкам Анастасія Приходько дає свою пораду – слухайте тільки себе і не женіться за примарними недосяжними ідеалами. Це до добра не доведе.

“Потрібно просто розуміти, що це все до добра не доведе. Потрібно слухати себе і вміти говорити з самим собою! Мені це завжди допомагало, бо, як правило, не було можливості поговорити з кимось “,

– резюмувала екс-учасниця пісенного конкурсу “Євробачення “.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.