“Там класно”: Співачка Джамала купила ділянку поруч ближче до Дорофеєвої і MONATIKа

У селі Крюківщина тепер будуть жити не тільки Надя Дорофєєва та Діма Монатік, а ще й переможниця Євробачення Джамала.

У програмі “Світське життя ” співачка Надія Дорофєєва поділилася, що її колега Джамала купила ділянку по сусідству з нею.

“Це приємно. Ми спілкувалися з Джамалою про місцевість. Це класне рішення. Нам там дуже подобається. Там класно “,

– розповіла Надя Дорофєєва в коментарі програмі “Світське життя “.

Сама Джамала поки що ні хвалилася новою покупкою, проте шанувальники з нетерпінням чекають фотографій її обновок в мережі – може бути, вона захоче зняти для фоловерів румтур.

Де живе Джамала
Де живе Джамала

Про нинішню нерухомості Джамали відомо ось що: співачка разом з чоловіком і двома синами в центрі Києва.

Де живе Джамала
Де живе Джамала

Коли Джамала народила другу дитину, вона відразу не змогла повернутися в свої апартаменти, так як там проходив ремонт. Тому після виписки з пологового будинку артистка поїхала до друзів, де провела кілька тижнів, поки дороблять ремонт.

Нагадаємо, що кар’єра кримськотатарської співачки Джамали почалася в 2001 році. За весь час свого безперервного творчості українська співачка записала і випустила п’ять студійних альбомів, один концертний і два міні-альбому, до яких увійшли пісні англійською, українською, російською та кримськотатарською мовами. Вагомим стрибком у творчій діяльності Джамали стало те, що 2016 році здобула перемогу на 61-му конкурсі пісні “Євробачення 2016 ” в Стокгольмі з піснею “1944 “.

З тих пір її часто стали запрошувати у великі проекти, давали роботу по озвучці іноземних мультфільмів, а також запросили в якості тренера на найпопулярніший вокальний проект “Голос країни “.

Також додамо, що раніше Надя Дорофєєва розповідала – у неї в будинку є дитяча кімната. Вони з Володимиром Дантесом запланували її ще під час ремонту. Однак ремонт в ній так і не зробили – чекають, коли з’явиться в цьому потреба.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.