Катя Павлик летить відпочивати з тримісячною дитиною на руках: запитує досвід у інших мам

Катерина Репяхова (Павлик) в червні 2021 вперше стала мамою. Однак випадати з життя на час декрету дівчина не планує - вже пакує валізи у відпустку.

У своєму Інстаграм-профілі Репяхова повідомила, що для відпустки вибрала Туреччину. Полетять туди вони втрьох – Катя, Віктор Франкович і їх син Михайло Вікторович.

Щоб сповістити цю новину своїм фоловерів, Катерина опублікувала теплий літній фото в окремому чорному купальнику.

“Уже післязавтра ми летимо до Туреччини. Утрьох) Хто літав з дітками до року, чи сильно це страшно? Хоч у нас досвід подорожей по Україні величезний, все одно переживаю) “, – запитала Катерина Павлик у шанувальників в Інстаграм.

Ось що фоловерів пишуть у відповідь на питання:

  • Ідеально в такому віці! Ще й на ГВ!) І Туреччина зовсім близько)) все буде клас
  • Не хвилюйтесь! Все буде чудово
  • Скажу відразу що тепер відпочинок не буде колишнім)) але буде не менш приємним)) головне настрій мами і все буде добре)) гарного відпочинку
  • Взагалі не страшно, все буде ок
  • Складніше з дітьми після року, коли вони починають ходити. А зараз має бути все супер! Тим більше на ГВ

Відмінний готель, вам сподобається, з дітками саме те. Під час зльоту і посадки давайте пити, щоб стабілізувати тиск. В іншому в Туреччині проблем не буде.

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова вперше показала обличчя свого сина. До цього вона не показувала особи не через острах пристріту, а хотіла просто спочатку сама насолодитися своїм спадкоємцем, а потім вже показувати його оточуючим. Репяхова зазначила – на негативні коментарі відповідати не буде і буде відразу блокувати.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.