Група “Тату” оголосила про своє возз’єднання

Група Тату, яка в нульових збирала мільйонні стадіони по всьому світу, зважилася на возз'єднання.

Цього ніхто не очікував, адже екс-татушки не спілкувалися багато років. А Юлія Волкова взагалі пішла в політику.

Юлія Волкова зараз
Юлія Волкова зараз

Які сюрпризи готують дві найсміливіших співачки, які скандали вже розвиваються навколо майбутньої події, і чому Олена Катіна та Юлія Волкова не спілкувалися багато років?

Олена Катіна в своєму Інстаграм-профілі записала відеозвернення, в якому повідомила – Тату повертається.

Відзначимо, триб’ют-альбом або альбом-триб’ют – це музичний альбом, що повністю складається з кавер-версій раніше записаних виконавцем композицій.

Катіна розповіла, що навесні наступного року планується випуск триб’юту культової групи початку нульових, в якому візьмуть участь також вона і Юля.

Олена Катіна та Юлія Волкова зараз
Олена Катіна та Юлія Волкова зараз

Додамо, група Тату в роки свого першості на світовій музичній арені транслювала теми, які раніше не піднімалися. Також своєрідним магнітом були їхні одкровення, адже підлітки могли спокійно цілуватися на сцені перед величезною стадіоном. І тоді це було чимось, що виходить за пристойні рамки суспільства.

Лена і Юлія в один голос твердять – такий образ їм створив продюсер Іван Шаповалов.

Природно, група, яка багато гастролювала і збирала стадіони, стала своєрідним прикладом для слухачів.

Однак після розпаду колективу в 2011 році дівчата не просто перестали разом співати, вони перестали спілкуватися. Юлія Волкова в інтерв’ю Ксенії Собчак зізналася, що розлад в групі почався ще в 2006 році, проте адміністрація музичного колективу намагалася всіма силами зберегти прибутковий проект.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.