Замість вечірньої сукні – спецодяг. Джамала допомогла українським медикам

Співачка організувала спеціальну акцію Looks of Jamala, кошти від якої пішли на допомогу українським медикам.

Джамала вирішила відмовитися від шикарних нарядів на користь медиків.

Українська співачка кримськотатарського походження організувала акцію Looks of Jamala. Суть полягала у тому, що артистка влаштувала розпродаж свого особистого одягу і всі отримані кошти направила на допомогу лікарям і медсестрам.

Фото з купленого спецодягом Джамала поділилася зі своїми фоловерами у соціальній мережі Instagram.

«Ось так виглядають декілька вечірніх суконь – тепер це більше 150 захисних костюмів для лікарів! Щаслива! Спасибі всім, хто приєднався до нас!» – написала Джамала.

Крім цього, артистка записала спеціальне відеозвернення. У ньому вона закликає усіх кримчан залишатися вдома і дотримуватися основних правил режиму самоізоляції, щоб зберегти здоров’я.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.